Krisi Čejmbers nije mogla da vjeruje svojim očima kada je vidjela s**s snimke, ali je nakon nekoliko godina ipak uspjela da povrati svoje dostojanstvo.

Krisi Čejmbers nije mogla da vjeruje svojim očima kada je vidjela s**s snimke, ali je nakon nekoliko godina ipak uspjela da povrati svoje dostojanstvo.

„Mislite da je Kristi Čejmbers uzor? Ona je zapravo ku**a, pogledajte ove video snimke“.

Tek nakon čitanja ovog komentara, američka YouTube zvijezda Krisi Čejmbers otkrila je šta se zaista desilo.

Počela je da gugla svoje ime sa povećanim strahom, a rezultati pretrage doveli su je do pornografskih sajtova na kojima je našla video snimke sebe – gole, bez svijesti, dok je njen dečko imao se*s sa njom.

Četiri godine ranije, ona i muškarac iz Britanije u kog se divlje zaljubila, i potom odljubila – su raskinuli.

Jedne noći, predložio joj je da piju zajedno, a ona je pretjerala i jedva da se ičega sjećala narednog jutra. Međutim, gledajući video snimak koji se širio po internetu, njen dečko je bio prilično trijezan.

U trenutku kada je gledala video, Kreisi je vodila potpuno drugačiji život od onoga prije četiri godine – bila je u srećnoj vezi sa ženom, Brijom Kem i zajedno su vodila YouTube kanal na kom su pravile muziku i borile se prava LGBT zajednice.

– Sve što sam poželjela bilo je da ti snimci nestanu sa interneta. Jasno mi je da ću sada morati da se borim sa tim, ali se nadam da će moja priča pomoći drugim ljudima, izjavila je.

Sada, Krisi ima 26 godina i uspjela je da dobije prvu gradsku parnicu u vezi sa „se**om iz osvete“ u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ona je uspjela da dobije sudsku presudu i nadoknadu zbog uznemiravanja bivšeg dečka, narušavanja povjerenja i zloupotrebe ličnih informacija – u pitanju je presuda koja će napraviti put drugim ljudima da dobiju pravdu.

„Se** iz osvete“ odnosi se na slučajeve kada neko dijeli gole slike i video snimke druge osobe bez njene saglasnosti.

Međutim, sedam snimaka Krisi postavljeni su bez njene saglasnosti, ali i prije nego što je ovaj zakon donijet. Ipak, Krisi je odlučila da se bori i proba da sakupi dovoljno novca za parnicu pritiv svog bivšeg dečka. Iako je sve trajalo previše dugo, par nije gubio nadu čak ni u najbeznadežnijim trenucima.

Na svu sreću, odnijela je pobjedu i sada tvrdi da je uspjela da povrati svoje dostojanstvo i da joj je život sada mnogo lakši.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here