Maraja Keri je u novu godinu ušla kao najosramoćenija osoba na svetu. Na jednom od najspektakularnijih dočeka 2017. godine u Njujorku, pevačica je imala čast da otpevati dva svoja hita, “Emotions” i “We Belong Together”, ali zbog tehničkih poteškoća, ona se se zbunila i pevala pogrešan tekst, dok je u pozadini išao pravi pa su svi shvatili da pesme izvodi na plejbek.

Njen fijasko uživo su videla dva miliona ljudi, i još milioni u prenosu na nacionalnoj televiziji. I sama svesna onoga što se događa, prvo je bila zbunjena, a zatim se ljutito okrenula kao da će otići sa pozornice. Najzad je slegnula ramenima i izvinila se. Čak je dobacila publici da dovrše pesmu umesto nje. Činilo se kao da je na rubu suza.

“Pa, srećna vam Nova godina! Mi ništa ne čujemo pa ću samo pratiti ritam. Trudim se, ljudi”, rekla je vidno uznemirena Keri, koja je danima najavljivana kao glavna atrakcija novogodišnjeg programa. Društvene mreže su preplavljene komentarima, a Maraja je glavna tema na Tviteru, odmah posle dočeka Nove godine. Korisnici društvenih mreža uvrstili su Maraju na listu najvećih gafova s plejbekom, a ona se i sama posula pepelom na Tviteru:

“Sranje se događa. Svima želim srećnu i zdravu Novu godinu. Nazdravimo novim senzacionalnim naslovima u 2017!”, napisala je pevačica.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here