Za Gocu Tržan i njenog muža Rašu Novakovića godina na izmaku bila je turbulentna, a u dolazećoj godini Goca želi da joj porodica bude zdrava, da budu na okupu i međusobno funkcionišu kao dobar tim.

– Meni nisu potrebne materijalne stvari, jer sve ono što se kupuje sama sebi mogu da obezbedim. Naš porodični duh mi je najbitniji. Jedino što ne možeš da kupiš jesu sreća i zdravlje – rekla je Goca za “Kurir”, a sa tim je bio saglasan i Raša.

– Ja želim jednostavne stvari. Ove godine sam naučio da budem strpljiviji i želim da tako i ostane. Više mi ništa ne fali. Shvatio sam da treba da se okrenem stvarima koje me čine srećnim. Imam ženu, zdravo i pametno dete i posao. To što nemam biološko dete, nema veze sa onim što ja prema Leni osećam u srcu. Šta će meni više od toga – rekao je Raša.

Radomir Raša Novaković i Goca Tržan

Osim o životu u 2016. i željama za 2017, bračni par je progovorio i o seksu, te su otkrili kada će tokom praznika zabaviti u krevetu.

– Seks za doček ću imati sa instrumentima. I to ume da bude baš dobro, ali zato, kad se sve to završi, dolazi ono najslađe, a to će biti 2. januara. Jedva čekam da Goci skinem pidžamu i da uživamo kao bračni par. Idealni doček jeste sa mojom ženom kod kuće ili na nekoj egzotičnoj destinaciji – kaže Raša.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here