Jelena Karleuša odgovorila je na prozivke Saše Popovića da joj nedostaje s*ks i otkrila da ga upražnjava barem jednom nedjeljno! Popularna pjevačica nastupila je u petak na Kopaoniku, u okviru festivala Mjuzik vik, gdje je napravila pravi spektakl.

Članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ prije nastupa otkrila je za Kurir da se ne obazire na Popovićeva peckanja i tvrdnje da joj fali akcije u krevetu, jer redovno posjećuje supruga Duška Tošića, koji živi u Istanbulu, gdje nastupa za fudbalski klub Bešiktaš.

– Svima koji se šale na moj račun moram da kažem da u Tursku idem barem jednom nedjeljno, tako da moram da ih razočaram i da im kažem da imam redovan s*ks i da se ne brinu – rekla je dobro raspoložena Jelena Karleuša.

Pop diva će 28. juna proslaviti i deceniju braka sa srpskim fudbalskim reprezentativcem, a tim povodom, kao što je Kurir ekskluzivno objavio, Duško je za Jelenu spremio poklon vrijedan milion i po eura – vilu u Istanbulu s pogledom na Bosfor.

– Duško brine o svojoj porodici. On je neko ko pametno ulaže novac u nekretnine. U Turskoj je velika zvijezda, dobro zarađuje i logično je da ćemo tamo kupiti kuću – rekla je ona i dodala da će povodom proslave ovog za njih značajnog jubileja organizovati glamuroznu zabavu.

Na pitanje kako izdržava to što ona i suprug žive u različitim državama, Jelena otkriva da je Tošić pod kontrolom.

– Duško je pod budnim okom Velikog Brata. Postoje i društvene mreže i kamere. Uvijek znamo gdje smo i šta radimo – otkrila je pjevačica.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here