Otkako je prije šest mjeseci postala učesnica rijalitiija, mladu blogerku Lunu Đogani prate raznorazne priče koje se često tiču i ostalih članova njene porodice. Dosta se spekulisalo o njenom obrazovanju, zanimanju, estetskim zahvatima i operacijama kojima je promijenila svoj fizički izgled, ali i o njenom porijeklu i pravom imenu i prezimenom, što nije zaobišlo ni njenu majku Anabelu Atijas, nekada Bukvu.

Anabelu već izvijesno vrijeme prate priče da se nekada ranije zvala Razija, te da je svoje ime promijenila u Anabela, što je u više navrata demantovala. Iako je javno pokazala svoja lična dokumenta iz najranijeg djetinjstva u kojima je upisana kao Anabela Bukva, to pojedincima nije bio dovoljan dokaz, te su u teoriju zavjere upleli čitavu familiju Đogani koja se, prema nekim teorijama, ne preziva tako, već Đogaj.

Budući da se mjesecima polemiše o prezimenu Đogani koje je, navodno, izmišljeno, a izvorno glasi – Đogaj, Đole Đogani, najpoznatiji član ove familije, je konačno razriješio misteriju.

“Anabela nije Razija, mi nismo Đogaj, već Đogani! Ne znam odakle te priče, to je neko izmislio i plasirao u javnost”, razriješio je misteriju Đole, a potom riješio da zbog svih “nevjernih Toma” u javnost iznese dodatne detalje vezane za svoje prezime i porijeklo.

“Đogani je moje prezime, rođen sam u Beogradu, zaveden kao Đogani… Isto tako i Gagi! Naše prezime dolazi od „dogan“, iz Turske. Dogan kao Erdogan, to nam je odatle. Moja mama je Makedonka, tata je s Kosova… Tamo ima jedno mjesto Mamuša, to je mjesto gde je rođen moj tata. I tata mi je Đogani, imamo njegovu ličnu kartu gdje to piše, nemam samo ličnu kartu mog dede, koji je isto bio Đogani”, objasnio je Đole.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here