Bojana iz Valjeva krenula je na kraći put pre pet godina, a onda je u autobusu upoznala devojku zbog koje se njen život potpuno okrenuo.

Naime, njena priča liči na špansku seriju, ali ova situacija se svima može dogoditi. Nakon samo nekoliko reči sa novom poznanicom, krenula je prava drama.

Bojana je iz Beograda krenula kod roditelja u Valjevo. Imala je dečka koji je bio na poslu pa nije stigao da je doveze na stanicu. Međutim, možda i bolje što je došla sama jer je tako saznala jezivu istinu.

 

“Sela sam napred i pored mene je već sedela jedna devojka. Bila mi je poznata. Strašno je ličila na poznanicu moje rođake. I tako, da se ne bih dosađivala, pitam ja nju da li se zove Marina. Kaže da jeste, i tako krene naše ćaskanje – ona je išla u razred sa mojom rođakom u Beogradu.

 

U svakom slučaju nakon što smo se ispričale o rođaki, pitala sam je otkud to da ona ide u Valjevo. Kaže ima tamo strica i strinu. A trebalo je da krene na put u subotu, ali ipak je odlučila da to bude petak, da bi u nedelju ujutru krenula nazad za Beograd”, započela je Bojana.

foto: Profimedia

Marina i Bojana su zatim prešle na ženske teme, a između ostalog su se dotakle i planova za letovanje.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here