Sticajem okolnosti postala je robinja u haremu, a kada se konačno iščupala otkrila je sve detalje.

Istinita priča Beograđanke koja je spletom okolnosti 4 godine provela u jednom arapskom haremu u Dubaiju. Nakon dramatičnog raspleta događaja i kraćeg boravka u Turskoj, vratila se u Beograd. Od 1995. godine ona živi na Novom Beogradu, piše beograd.in.

Ovo je njena potresna priča:

“Prošlo je nekoliko dana, a moja svakodnevica bila je siva. Dosada, samoća, crne misli. Stalno sam maštala o Beogradu. Vraćala se noću u njega, šetala Adom Ciganlijom, a ujutru, kada bih se probudila, opet plakala. Onda mi je iznenada, posle obilnog ručka, moj stražar saopštio da ću ići u malo dužu šetnju.

“Spremite se”, kazao je on, “Za pola sata sam ovde kod vas”. Kada je došao, krenuli smo produžetkom hodnika, prošli kroz jedna mala vrata, spustili se niz nekoliko stepenica i ušli u veliku prostoriju sa staklenim vratima. Ta vrata su se otvarala i zatvarala po sistemu foto-ćelije. Napolju je opet bilo izuzetno vruće. Bila sam samo umotana u lagano belo platno. Nakon dvadesetak metara hodanja stazom ušli smo u neko žbunje, kao u tunel. Bila je prijatna hladovina i nakon nekoliko desetina metara skrenuli smo desno, pa opet levo. Ispred nas je, kao iz raja, izronio predivan bazen, nepravilnog oblika, sa kaskadom na jednoj strani, slapom koji gotovo da se nije čuo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here