Dnevni horoskop za 9. april 2018. Ovan cenjen na poslu, Bik sumnjičav, Blizanci dobro, Rak nije u koncidicji, Lav odlaže obaveze

Jarac

POSAO

Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na Vaše zadovoljstvo.

LJUBAV

Čini Vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da Vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 8. april 2018.
Dnevni horoskop za 9. april 2018.

Vodolija

POSAO

Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina postuje Vaš uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.

LJUBAV

Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još vise uživali u krugu onih koji su Vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Ribe

POSAO

Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite na korak do nekog značajnijeg uspeha.

LJUBAV

Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here