Kako Rada Manojlović navodi, mnogi žele da ih vide razdvojene. U posljednje vrijeme lista je sve duža i pjevačica to osjeća, a protiv nje i Harisa su skoro svi, od ljudi iz posla do menadžera.

“Mnogi žele da nas vide razdvojene… Mnogi, vjerujte mi. Mislim na mnoge kolege i ljude iz posla, menadžere, gazde, muzičare… Mnogi su protiv nas. U posljednje vrijeme to osjećam više nego ikada. Meni pričaju protiv njega, njemu protiv mene… Pričaju mi: ‘Ne voli te on, gle koliko je on mlađi, on je druge vjere, varaće te, čemu se ti nadaš?’. Odakle njima ta hrabrost, šta ih boli uho čemu se ja nadam?! To je ili hrabrost ili drskost, bezobrazluk. To mi je van svake pameti, ali ja sam lijepo vaspitana, pa te ljude ne mogu u startu da postavim na svoje mjesto. Navikla sam, valjda, da ćutim i klimam glavom, ne primam to k srcu, ali definitivno je da u posljednje vrijeme ima mnogo onih koji su u fazonu – šta će ti on, toliko je mlađi”, kaže pjevačica, ali tvrdi da je svi ti komentari uopšte ne dotiču.

Uprkos raznim pričama i negodovanju, pjevačici Radi Manojlović će se dečko Haris pridružiti u rodnom Četerežu tokom najvećeg hrišćanskog praznika.

“Vidjećemo kako ćemo se organizovati zbog posla. On je odrastao u Gradačcu, na tromeđi… Tamo oko jednog kružnog toka bukvalno imaju džamiju, katoličku i pravoslavnu crkvu. Svi se oni tamo druže. Haris je odrastao sa drugarima drugačijih vjeroispovesti. Mislila sam da on ne zna za te naše običaje, a on sve zna i voli! Sve poštuje! On je divan dečko otvorenog uma… Mi ne bismo mogli da opstanemo da smo ostali ostali u nekoj prošlosti”, iskrena je Rada.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here