Nije lako kada se čovjek nada vrhunskom užitku, a umjesto toga proživi pravu noćnu moru. Ovdje su iskustva ljudi kojima su seks igračke zadale puno glavobolje i osramotile ih zauvijek

Amanda (22): Dečko s kojim sam izlazila kupio nam je vibrirajući ring za penis. I seks je zaista bio fantastičan, ali ono što je uslijedilo – nije. Prsten mu je zaglavio na penisu i nismo ga mogli skinuti ni pomoću losiona. Penis mu je postajao ljubičast jer mu je bila prekinuta cirkulacija. Srećom, imao je dovoljno povjerenja u mene da mi dopusti da ring prerežem škarama. Samo ću reći ovo – više ga nikada nećemo koristiti. 

endra (22): Suprug i ja dobili smo nekoliko vrećica iz lokalnog seks shopa, a među stvarima se našlo i vibrirajuće jaje koje se kontrolira daljinskim upravljačem. Koristili smo ga nekoliko puta, ali nije bilo baš nešto. Odlučili smo pokušati zadnji put pa odustati od njega. Odjednom sam osjetila da me nešto unutra strašno protreslo. Jedna žica je provirila i doslovce sam doživjela strujni udar u vagini. 

Tristan (27): Moj dečko je policajac pa smo se jednom u krevetu zaigrali s njegovim lisicama. Kada je sve bilo gotovo, shvatili smo da ključa nema. Izgubili smo ga. Njegov partner policajac morao je doći otključati lisice. Kasnije je to bila glavna šala u stanici. 

Penny (19): Kupila sam prvu seks igračku u životu. Bila sam jako uzbuđena i željela sam je isprobati čim dođem kući. Kupila sam i baterije koje idu unutra, stavila ih i uključila, ali nije se događalo ništa, nije vibrirala. Pokušala sam izvaditi baterije misleći kako s njima nešto nije u redu, ali su zaglavile. Nakon sat vremena treskanja, lupanja po jastuku, baterije i dalje nisu htjele van. Bila sam toliko očajna da sam pozvala mamu u pomoć. Bila je pomalo šokirana, ali izvadila je baterije. Do dana današnjeg nitko ne zna za to, osim mene i nje. 

Erica (20): Zaigrala sam se s japanskim kuglicama, ali zaglavile su u vagini i nisam ih mogla izvaditi. Znala sam da se to često događa, ali svejedno sam bila prestravljena. Pokušala sam sve ne bi li ih izvadila. Na kraju sam morala pozvati svojeg dečka upomoć i njemu je uspjelo. Bilo mi je jako neugodno. Nekoliko tjedana kasnije opet sam se zaigrala njima, i ponovno su zaglavile. Naučila sam svoju lekciju – trebala sam kupiti one sa špagicom. 

Alicia (21): Bila sam znatiželjna kako je to koristiti vibrator pa sam kupila jedan jeftin, za probu. Oprala sam ga vodom i sapunom kako je pisalo u uputama. Dok sam ga koristila bilo je dobro, iako nekako čudno. Kada sam ga izvadila, vagina me je pekla kao da ju je netko zalio ljutim umakom. Imala sam osjećaj kao da gori i užasno me boljelo. Odjurila sam pod tuš i ispirala je hladnom vodom. Kasnije sam stavila vrećicu leda na nju i bilo je bolje. Nikad u životu nisam bila toliko uplašena. Vibrator sam odmah bacila u smeće. 

V. (22): Nedavno sam dobila tzv. “bullet size” vibrator od moje sestre i odlučila sam ga jednu noć isprobati za predigru. Moj dečko je bio na meni i vibratorom mi je stimulirao klitoris. U jednom trenutku sam vidjela kako su mu se oči jako raširile dok me je ljubio. Stao je i rekao: “Tvoj vibrator, nema ga. Nestao je u vagini. Ne mogu doći do njega.” Ustao je i upalio svjetlo, a ja sam osjećala zujanje duboko u sebi. Počela sam plakati od straha.

Pokušavala sam ga izvaditi na sve moguće načine, čak sam i čučala raširenih nogu ne bi li nekako ispao. Nakon 20 minuta odlučila sam da moram u bolnicu, ali tada mi je dečko rekao da legnem, da će se on pobrinuti za to. Bila sam u pozi kao za porođaj, a noge sam približila glavi koliko god sam mogla. Zatim sam stavila jastuk na glavu i stiskala svom snagom. On je za to vrijeme svijetlio mobitelom i pratio što se dolje događa. U jednom trenutku vibrator je izletio van

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here